Otsani kuumenee
posket punoittavat
vaikka muuten olen kalpea
on turta olo
jalat eivät kanna
on pakko istahtaa välillä
ääneni ei kanna
en uskalla puhua
sanat takertuvat kurkkuun
minulla on kuumeinen olo
mutta olenko sairastumassa
vai vain rakastunut?
Selite:
tässä sairastellessa huomaa suuria yhtäläisyyksiä :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno vertaus runosi on.
Ehkäpä olet molempia:DHieno on runosi.