Vaikka sua ei ois,
et oo mun sydämestä pois.
Sä oot hyvässä paikassa,älä pelkää,
vaik ilman sua on vaikea elää.
Oisit voinu viel vuosia olla tääl,
säällä ku sääl.
Olit mulle tärkee,rakas,
kunpa tulisit takas ♥
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä