Katson silmiisi,
katson aurinkoon.
Katson huuliasi,
katson unelmaa.
Katson käsiäsi,
katson rakkautta.
Katson hiuksiasi,
katson pehmeyttä.
Katson kaikkea mitä sinussa on,
katson kaikkea täydellistä.
Selite:
Hmm, ehkä toistoa, mutta tunteeni ovat tässä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi