En minä osaa

Runoilija neveragain

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.6.2008
Viimeksi paikalla: 15.11.2024 11:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Anna minun uskaltaa rakastaa 
tuntea kylkiluiden pusertuvan 
siitä tunteesta kun kohtaa oman

Olen ollut yksin, olen edelleen 
ehkä sinusta ei ole lopulta meiksi
Minä olen ollut ja olen, hävinnyt pelkoihin 

Miten luoda mitään pysyvää 
jos pelkää suunnattomasti itseään?

Rakastan sinua, se ehkä riittää 
Saatan hukkua matkalla tulevaan
en minä osaa toiseen luottaa 

Voitko antaa anteeksi, jos yritän? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ymmärrystä täytyy löytyä jokaiselle ihmiselle, yleensäkin elämässä.
 

Käyttäjän kaikki runot