Rakkauden syksy

Runoilija neveragain

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.6.2008
Viimeksi paikalla: 15.11.2024 11:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä en tiedä mitä tapahtui.

Aamulla kesä oli ohi

Kosketuksesi lämpö kaukana
Yksi peitto vaihtunut kahteen

Minulla oli kylmä kaksi vuotta
Talvella tajusin omat voimavarani

Rakkaus ei kai kuole tahtomatta
Sinä tukahdutit tunteesi minuun 

Pienten varpaiden ääni aamuisin
Tekee minusta heikon valehtelijan

Ehkä vielä rakastan sinua
Ehkä vielä sinä minua

Minä en pysty luomaan tunnetta
Kuollutta, täynnä teennäisyyttä

Minä en tiedä mitä tapahtui

Syksy saapui liian varhain


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon tumma pinta koskee ja kolhaisee lukijaansa. Pidin. Kiitos runoilijalle.
 

Käyttäjän kaikki runot