sävelet haikeat
ilmoille purkautuvat
sävel hämäryyden
hetken sinisen
sävelmä on kertomus kauneudesta
nuotti monen sydämen tuskasta
sävelmän tuon tahtois saavuttaa
tunnelman sieluihin kirjoittaa
sinisen hämäryyden sävel pakenee
yöhön mustaan loittonee
mieli jatkaa matkaa
syvään synkkyyteen uppoaa
sävel sydäntä koskettaa
hetkeksi sen saavuttaa
hetki ei ollut harhaa
väistyy päivä harmaa
sinisen sävyn sävelmä sydämet valloittaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
kyynel silmäkulmassa kiitän.