Mummon tavarat
matkalla kohti kirpparia
Elämän raadollisuus
roskaa ja tarpeetonta
Maljakko muistoja täynnä
ei meidän muistoja
Taulut seiniltään
joutaa menemään
Sydän surullinen ymmärtää
tämä on tätä Elämää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettava on runosi
syrän on yllättävän painava.
raastavan surullista tekstiä.
Elämä toisinaan Koskettaa.
Hieno runo.
mielen kiintoisalla
tavalla runon kirjoitit
Ah! Tärkeytensä menettää seikka kuin seikka ajan myötä. Surun hetki.
Erinomainen runo!
Elämä on jotenkin tosiaan raadollista.
Kuvaat hyvin asunnon tyhjennystä, kun asukas on siirtynyt sinne jonnekin.
Muistaa kokenut , nyyyh.