Otan mukaani vain vapauden

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson horisonttiin
aava meri
p
ilviä
vuoria
katse laajenee
rentoutuu
kiviä laukussa kuljetettuina
aivan turhaa
nostan ne käsiin 
ja asetan pöydälle

tähän pöydälle jää
kaikki synnit
periksiannetut yritykset pysyä lujana
pyrkimykset olla jotakin
pystyä johonkin

jätän tähän myös
syyllisyyden ja häpeän
ja otan mukaani vain vapauden
tähtitaivaan
katulampun alla loistavat tulikärpäset
pauhaavan meren vaahtopäät
vaaleanpunaiset pilven hattarat
toivossa kytevät intohimon roihut
joiden uskon vielä palaavan
ja palavan
lujasti

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee avara fiilis!
Koskettavaa, elämästä täytyy voida nauttia.
oi

annoit hienon lukunautinnon
tähän iltaan

inohimo elämään
sen kaikilla sektoreilla
on kantava voima
Otsikkoa myöten sykähdyttävän upea!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot