Koiraverkkoa.
Metallista, parimillistä.
Leikkureiden välissä,
ja poikki meni.
Teräsverkkoa.
Kovaa ja paksua.
Sekin joutui taipumaan
Antamaan periksi, katkeamaan.
Ja lopulta.
Valonheitinten loisteessa
Rumpujen soidessa
Poimin taskustani kymmensenttisen.
Katselen sitä.
Menkööt, mietin
ja asetan
leikkurin kohdalleen.
Nyt jouduin minä
antamaan periksi.
Selite:
Verdammt kymmensenttiset, ei niitä saa Letukalla poikki.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ohhoh, upeus on saapunut :o