Jahas
4 euroa
Jonkun mielestä liikaa
Jonkun mielestä ei mitään
Sen verran se oli
Tuo, uusi leluni
Mitä se tekee, moni kysyy
Yhdellekään en ole vastannut
En tiedä itsekään
En osaa oikein sanoa
Tarvitseeko kaikkea aina tietää
Oikeastaan, tarvitsee
Mutta ei kaikkea
Tarvitse tarvita,
tuokin lelu on
vain olemassa.
Hyödyttömänä,
viikon kuluttua jo rikki.
Sen aika on ollut
Seuraavan aika on tullut.
Selite:
lol mitä eeppistä tyhjän pyörittelyä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi kuinka hauskasti kuvattu! Ja toisaalta niin surullisen totta - tässä nykypäivän materiahuumassa. Pitää vaan ostaa ja omistaa.