Desinfenktio

Runoilija Dumas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolihuvikseni runoilen. Ja runoista sananen : - en usko fontin vaihdoksiin, kursiiveihin tms, osaisin kyllä vaadittavat tagit, mutta runon pitää olla "pätevä" missä tahansa muodossa. - Jos ulkoasu, sen viimeistelemättömyys iskee silmään, keskity sisältöön, niin minäkin teen ;D Antoisia lukuhetkiä, pudotathan arvostelun luettuasi!
 

Pistävä haju ennen ruokaa
Jono katoksen alla, myrtyneet mielet
'Ei tätä taas', sanoo osa
Osa pyytää lisää

Käsidesi.
Lyhyt yhdyssana.
Avain leirihygieniaan,
kirvelee haavoissa.

Älä siis vuole sormeesi.

Tämä palaa myös
Ei nopeasti, niinkuin metanoli
Hitaasti, pienellä liekillä
Bakteerit ja itsensä se hävittää

Katkeransuloinen
On se hetki
Se aina toistuva tuokio
Kun pullosta valuu tahnaa

Selite: 
Jos joskus olette partioleirillä olleet niin Käsidesi on tuttua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot