Tekisi mieli kysyä sinulta,
että mitä helvettiä
Sanapari nousee mieleeni yhä uudelleen,
sanapari mitä helvettiä
Sydämeni särkee ja vahvistaa minua,
joka seitsemäs lyönti satuttaa.
En tiedä nautinko vai kärsinkö
itkiessäni samaan aikaan onnesta ja onnettomuudesta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi