Nimetön

Runoilija Keikarinkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näin vaan lyhyesti; rakastan kirjoja, satuja, elokuvia, musiikkia, kirjoittamista, maalaamista, eläimiä ja luontoa. Puhun kun ei pitäisi, olen hiljaa kun täytyisi sanoa jotain. Niin ja kiitos kaikille jotka lukevat runojani, ja vielä isompi kiitos niille jotka kommentoivat. :)
 

Et mene pois.
Pysyt siinä ja pitelet sylissäsi,
saan tuntea lämpösi surun kylmettämällä kehollani.
Et itke puolestani vaan olet vahva ja lohdutat.
Silität kylkeäni ja ymmärrät.
Pyydät lopettamaan itkemisen, mutta annat minun tehdä sen.
Ethän sinä koskaan mene pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runos
saa kummia
aikaan

taikaan
lien vaan..

hieno runo

mul enää kolme jäljel tänään
sen nään..

sua en, miksen?
itsesuoj vaisto
rakastunen...

 

Käyttäjän kaikki runot