mikä minä olen?
vain ohut valonseitti
pilkahdus silmäkulmassasi
sekunnin murto-osan
luulit nähneesi jotain
mikä minä olen
kyselemään
vastaamaan
omia totuuksiani puhumaan,
millä oikeudella
minä olen
alkuaankaan luotu olemaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi