olisi väärin
elää päivä päivältä
pukien itsensä toiseksi
ripustautua elämään
ja lopulta tuntea jyrkkä pudotus
katsoa jyrkänteeltä alas
ja nähdä vain tyhjyys
siellä missä ennen oli
niittyinen laakso
täynnä perhosia
miten aika kuluukaan!
miten voikin olla tietämättä
seuraavan sekunnin antia
pelkäämättä
se on kohdattava
uskallettava
pelätä
osattava olla tietämätön
roikkua ilmassa
hatarien köysien varassa
päästänkö irti vai pidänkö kiinni
päätän irrottaa;
pudota tyhjyyteen
on tehtävä uusi maailmansa
itselleen
luovuttava
luovutettava
luotava
kaikkeutta ei ole
on vain rakennettu
tänä yönä minä nukun taivasalla
allani vain maa-
ilma,
kylmyys
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi