Kuu muistaa

Runoilija godspeed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

god knows
i know
i've thrown
away those graces

you think i'm a queer
i think you're a queer

 

Haikea sumu
nousee joesta,
kosteasta maasta joka odottaa routaa

joutsen hyisessä vedessä
uhmaa marraskuuta

valkeus pimeässä ilmassa

on kuu,
joka
näkee ja muistaa kaiken.

Miten lähdit pelkäämättä
näitä iltoja itsesi kanssa.

Miten pelkäät
vasta kun kuulet

kuinka yksinäisyys
kahlaa kaislikossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis teos. Haavoittuvaista!

Kaunis runo.

tunnelmallisia kuvia maalasit sanoillasi.. pidin tosi paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot