Syksy.
Kuolleita lehtiä ja kuralätäköitä.
Kumikenkiä tai märkiä sukkia, voit päättää itse.
Sadetta ja märkä tukka ja haju.
Kärsinyttä kauneutta.
Tavallaan rakastan sitä kaikkea melankoliaa.
Tätä kaikkea.
Se herättää sisältä ne nukkuvat tunteet.
Suon niille pienen hetken illasta.
Mutta ennen nukkumaanmenoa ajattelen taas aurinkoisia ajatuksia ja nukahdan hymy huulilla.
Hallittu alakulo kunniaan!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
melankolia harmooninen
Aitoa tunteilua, josta tunnistan omiakin ajatuksiani.
Ja tuo lopun positiivisuus jää hymyilemään.
Tykkään.