Mahassani perhoset lehahtavat lentoon
Älä anna minun luulla liikaa
Etten vain sinuun ihastu kokonaan
Etten joudu sydäntäni paljastamaan
Jos sitä vastaan et ottaisikaan, en tiedä minne sen taas piilottaisin
Ehkä sen kuuluu mennä näin
Ehkä minun kuuluu olla tässä, sinä salaa minun unelmissani
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi