Tämä pieni sydän on särkynyt liian monta kertaa
Siihen sattuu
Se pelkää
Se haluaa luottaa sinuun
Se haluaa että sinä sen korjaat ja teet siitä taas ehjän
Ja sinä tiedät sen
Huolehdit siitä, rakastat sitä, pidät sitä hyvänä
Mutta...Pelkään että myös sinä sen tulet rikkomaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi