Kuinka tuotkaan ilon mun sydämeeni,
Kun oot siinä, mun ystäväin,
Enkä enempää mä kaipaa, kuin sinut vierellein,
On vielä paljon opittavaa, ja yhdessä koettavaa,
Enkä tahdo koskaan unohtaa sun sanojas,
Jotka niin päiviäni piristävät
Ne sateiset syksyn päivät,
Ja purevat pakkassäät,
Muistan kaikki meidän retket ja illat pimeät,
Enkä mielestäin saa sua,
Ystäväni rakkain....
Selite:
Pitipähän nopea runo keksiä rakkaalle ystävälleni. Olet tärkeä minulle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi