Poikaystävä numero yksi - uskalsin pitää kädestä
Poikaystävä numero kaksi - maailman huonoimmat vitsit mutta uskon, että rakastin.
Poikaystävä numero kolme - uskon, että hän rakasti. Minä en, olin hirviö.
Poikaystävä numero neljä - kolme vuotta kauneutta.
Poikaystävät numerot viisi ja kuusi - voisimme kutsua lähinnä lyhyiksi tapailuiksi. Ensimmäinen ei antanut, toinen antoi mutta huonosti.
Poikaystävä numero seitsemän eli numero neljä - En uskalla sanoa poikaystäväksi, mutta tunnen olevani yhtä turvassa kuin silloin niiden kolmen vuoden ajan. Jospa valaisit minuun uskoa ja uskallusta, sillä sinulle minä tahtoisin antaa kaiken; myös talon, kultaisennoutajan, lapset ja Volvon. Myös Saab käy, hätätapauksessa Volkswagen Golf. Mutta ei Audia, koska Audilla ajavat ovat mulkkuja.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
totta tuo mitä sanoit audikuskeista
Hauska ja kiintoisa listaus
viisi ja kuusi kohta sai nauramaan :D