Hei mä en jaksa
enää olla masentunut
Hei mä en jaksa
en jaksa en jaksa
En jaksa yhdenillan juttuja
Niistä tulee aina morkkis
En jaksa krapulapäiviä
joita on liian usein
En jaksa Sinua
koska olet ihan tyhmä
Ja ihan liian ihana
Hei mä en jaksa
olla enää masentunut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sita elaman arkea
ja eri
varisavyja
kuvaat hyvin
huhh, melkoista tekstiä. ja niin tutunkuuloista..