Ota minut syliin
Ota syliin
ja rakastele minua.
Rakastele minua niin kauan,
että se alkaa tehdä kipeää.
Jää aamullakin tähän
Ja illalla.
Juo kanssani punaviiniä ja polta tupakkaa.
Naura vitseilleni.
Suutele minua.
Ole siinä. Ole sinä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ja rehellinen. Voi että tykkään!
Pysähdytti. Tykkäsin, tykkäsin todella.