ja nyt haluaisin vain jo unohtaa
eikö se ole sama hypätä siihen kohtaan
kun ei minusta kuitenkaan
kenenkään omaa tule
vaikeinta on kun ymmärtää ja tietää paremmin
tietää ettei näin saisi olla
kun ei minusta kuitenkaan
voi kiinni pitää
näen tämän jo jälkiviisaasti
mutta tunteet ovat kiinni tässä hetkessä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tell me 'bout it. Ei minusta kuitenkaan voi kiinni pitää.
Nämä runosi koskettavat. Ovat niin helposti samaistuttavia. Valitettavasti. Kauniita kuitenkin.