ja miten kävi näin
että tänä syksynä
siellä rannalle kävelimme me
keväällä näin
kasvosi ensimmäistä kertaa
juuri niin
Minä näin Sinun kasvosi
enkä odottanutkaan muuta
sinäkin olivat vain jotain kaunista
olin tottunut olemaan
se tyhjä kuva
ohikulkioiden joukossa
mutta jotenkin sinä löysit minut nyt
nyt kun on kai liian myöhäistä
nyt kun välillä on muutakin
kuin kirjaston hyllyrivi
kun välillä on 1771 kilometriä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi