Tunnen sen mun vartalolla
sun kosketuksen hellän.
Näen kiihkon silmissäsi
tahdon sinua.
Sydämen tykytyksiä
Vartalo tärisee
Hellä suudelma otsalle
Rajumpi huulille
tämä hetki vain meidän
niin suloinen,
pieni hetki.
Aamu tulee
herään yksin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi