Pelkään,
enemmän kuin mitään.
Pelkään,
pelkään minua.
Entä jos tänään on se päivä
se päivä kun sekoan.
Menetän mieleni.
Kadotan ajantajuni.
Sekoan kun en nää sinua,
romahdan yksinolostani,
vajoan syvälle sisälleni,
kuvittelen kuolemani.
Uudelleen ja uudelleen.
Pyörivät ajatukset elämästä,
elämästä jälkeen minun.
En halua kuolla,
haluan että minusta välitetään
haluan että se näytetään.
Tiedän,
vaadin liikaa.
Selite:
ei ole kovin hyvä runo..lähinnä ajatusten purkausta...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi