Kynttilä valaisee iltaani.
Kynttilän säteet valaisevat kasvoni.
Poskilla kyyneleitä.
Silmistä valuneita.
Sinut ajatuksissani pidin
ja kyyneleet vuoksesi vuodatin.
En koskaan aijo sinua pois unohtaa.
Ajatuksistani pois vuodattaa.
Rakkain, vaikka kävelisin sokkona maailmas ain.
Muistan sinut rakkain vain.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tää on niin kaunis ja tunteellinen, ihana ! :)
tää on niin kaunis ja tunteellinen, ihana ! :)