Nimetön

Runoilija lillflicka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live one moment at a time. Every day is valuable.



Valokuvia >http://lillflicka.harhakuva.org/
 

Kevään kylmyys.

Muistan sen.

Kevään tuoksun.

Muistan sen.

Sinun katseesi.

Muistan senkin.

Muistan myös kuinka katsoit minua.

Ja hymyilit.

Muistan sen.

Kuinka pidin lapasia käsissäni.

Ja sinulla oli samanlaiset.

Nyt kuitenkin.

Ajattelen.

Kuinka puhuit minulle.

Sen ainoan kerran.

Kun näin sinut puiston penkillä.

Selite: 
I miss you
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot