Kaikki aikanaan..

Runoilija JiiMii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin etten saa enää kokea onnea,
että ajelehdin yksinäni lopun elämääni,
välillä jotai "onnellisuuden" tunnetta kokien.
Mutta toisin kävi.

Voin vain toivoa että nyt tämä onnellisuuden tunne on ja pysyy.
Toivon että saamme kokea vielä paljon,
kunhan vain jaksamme nämä erossa olemisen ajat.
Niinkuin rakkaani minulle kerroit ; hyvää kannattaa odottaa ja minä todellakin aion odottaa...
<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot