Vaikee olla,vaikeeta hengittää.
Sisälläni niin tuskainen olo.
Mietin miten selviän huomisesta ja päivistä siitä eteenpäin.
Helpottaako tämä elämä koskaan?
Loppuuko ahdistus?
Pystynkö hengittämään?
Selite:
yön pimeinä tunteina ajatus vaan laukkaa ja uni ei tule..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi