millä järjellä
maailma ja kaikki sen jumalat
ottaa multa
juuri sen minuuden pois
valuttaa unet hiekkaan
jähmettää kädet kylkiin
minut siihen sängylle
elämään tätä
ja pitäisi olla kiitollinen
kun jäi vielä jotakin
kirpeää ja katkeraa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi