kuka keksi jumalat?

Runoilija ulrique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetkiä ja tunteita minun maailmastani tai niistä muista joita olen seurannut läheltä ja hiukan kauempaa.

nimettömissä sanoissa vuodatettuna kyyneleet>br salaiset toiveet ja rakkaudet lauseina
riisuttu ihoni ei ikinä ole yhtä paljas

Kiitän kaikista kommenteista. Toisinaan nekin synnyttävät lisää sanoja.
 

toisina päivinä tämä onni
on minulle ansaitsematonta

mietin niitä raamatun tarinoita
minkä mukaan ansaitsematon jaetaan
ja kuka kivitetään loppusuoralla

tajuamatta vieläkään sitä lankaa
hyvän ja pahan takana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot