minä olen tyhjyys
ilman riittävää rakkautta
sumussa läpinäkyvä
väsynyt ja täynnä vihaa
väsynyt vihaamaan
minä olen kuvio
huuruisessa ikkunassa
sateen jälkeen piirretty
ilman ystävyyttä
näkymätön pyöräilijä
maailman reunalla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo. Pystyin samaistumaan tosi hyvin runon tunnelmaan. Tykkään <3