Onko tämä vain lisäaikaa
kohti paikkaa,
jonne en tahdo makaamaan
Olemmeko suhteemme kantajia
vai itse arkkuihin puettuja,
ennen laskemista hautaan
En tahdo elää
enkä kuolla
En jaksa yksin jatkaa,
enkä sua sylissä kantaa
Onko tämä vain lisäaikaa,
ennen laskemista hautaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit