Sinä aamuna
pyyhit surun kasvoiltani
kauniimmin,
kuin kukaan koskaan
Lämmitit minut
pakkasessa
kai pakahduttaaksesi
uudelleen
Kosketuksella viet ikävän,
mikä lähdettyäsi palaa
Kai muistuttaakseen
jostain,
mitä en saisi tuntea
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit