Kello jo neljä!
kauhupaniikki-inho
kauhupaniikki-inho
niitä sisälläni kasvatan,
lamaannus,
sillä niitä lannoitan,
enkö voisi jo antaa
olla,
kellua ja hengittää,
tuntea riittäväni.
Ei auta,
että järjellä tiedän,
se pitäisi tuntea todeksi.
Vai voiko vain
päättää
olevansa riittävän hyvä?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi päättää....koskettava, hyvä runo
Kiitos sanoistasi : )
Upea runo. Sisältö ja toteutus ovat kauniisti esillä. :)