Nuoruuden rakastettu

Runoilija Vespertilio serotinus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 26.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siivekäs yöeläjä. Yritän lentää pimeydestä valoon, tuntuu, että matka on pitkä. Lämmin kiitos kaikille, jotka kommentoitte tekstejäni. Aiheistani (elämästäni) johtuen minulla ei aina ole sanoja vastata...
 

Sinusta tuli
sitten kymmenen lapsen
isä
ja uskon mies.

Minusta lapseton äiti
ja toisen miehen
vaimo.

Ei elämästä tiedä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Elämä kuljettaa, ketä minnekin. Odottamatta, odottamattomasti.

Hieno. Elämä kuljettaa, ketä minnekin. Odottamatta, odottamattomasti.

 

Käyttäjän kaikki runot