Arwo Mikkosesta

Runoilija Tahrattu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina jotakin jää
jota ei pysty hävittämään
edes silloinkaan repimään
kun sanoo näkemiin

 

Muistot ovat marraskuu
ilman kenkiä
tunnen kuinka teitä pitkin juoksee hypotermia

Mä haluun henkilökohtaisesti omistaa tän teille kaikille
straight from my heart

Halsua
autojen valot loistavat 12 kilometrin päähän
taivas sataa nauloja
pimeys laulaa

Laura ei asu kotona enää
sairas halla syö silmiä
me tallomme samoja ruusunterälehtiä

Kuunteletko Paarma klassista,
tää on oikeesti helmi

Kotimatkalla eksyn ja
Apulanta huutaa klubilla
maistan Messukylän hautausmaan

Kuoleman maku on kalsea
fiktiivinen tyhjyys
ympärillä

Minä tunnen sen kaiken
näen jumalat kuvina
sadoissa osissa

Minä rakastan tätä paikkaa
ja tiedäthän
miten haluaisin täältä pois
Halsua 21 km

isi syödäänkö eväät?

Selite: 
Pohjanmaalla kukaan ei ole kotonaan, muistot juoksevat karkuun liian lujaa ja syksy syövyttää mieltä. </br> np. Popeda - Yö
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot