Äänesi tärykalvoillani
kaunis kuin syksyn pienet linnut.
Hymysi saa henkeni salpaantumaan
vie tajuntani loputtomuuteen.
Saat minut otteeseesi
vain katsomalla minua kohti
olen täysin armoillasi.
Toisinaan
se tuntuu helvetiltä
toisinaan on kuin tanssisin kielokedolla.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo, kaunista kerrontaa!