Loppuhuipentuma

Runoilija Jennyboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2006
Viimeksi paikalla: 10.12.2020 16:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"As long as you have dreams, your soul will stay alive." - Tuntematon
 

Revin lähes puhtaita lakanoita kaapista
itkettää niin
että silmät lentävät päästä
mutten anna itseni murtua,
en vielä,
vasta kohta on aika.

Muhun sattuu,
en vaan voi kestää tällaista tuskaa enää hetkeäkään
enkä silti haluaisi lähteä,
en koskaan, milloinkaan.

Olisi löydettävä
jostain
toinen yhtä huono-onninen ihminen,
ehkä hän ymmärtäisi,
ehkä hän jaksaisi.
Nyt ei ole ketään,
ei ketään joka ottaisi syliin,
kertoisi kaiken olevan taas hyvin.

Enää ei ole mitään,
vain kirkkaanvirheä miesten t-paita vaatehuoneessa
ja pienoiskäsivatkain

siinä kaikki.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot