Viime yön
silitin sinua,
yritin vakuutella kaiken menevän hyvin
kuitenkaan tietämättä mitään
mittasin kuumetta ja toin lääkettä
Kun pyysit viereesi,
tulin mielelläni
enkä hermostunut kertaakaan pyyntöihin
tai toiveisiin,
en edes harkinnut.
Taas tänään olen vain se,
mistä alunperin lähdin,
likainen, saastainen prostituoitu
joka ei osaa kulkea suoraan edes korkokengissä,
edes työn puolesta.
Nyt tiedän totuuden,
niin pitkään pelkäämäni totuuden.
Ei minua kukaan pelasta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
raadollisen kaunis