Matkalainen

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulen kaukaa
Enkä tiedä minne kuljen
Repussa kannan historiani
Sydämessä muistoni
Kotini on kaikkialla kaikkien keskuudessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vapaus on onnellisuutta. hieno runo!

Kylläpä on hieno!

Hieno kaunis tämä! Ihanaa onnellista hälläväliä-meininkiä

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot