Lapsen pieni maailma lastenhuoneen oven takana
Kätkien sisäänsä linnat ja laaksot
Prinsessat ja prinssit
Suuret lohikäärmeet ja pienet haltiat
Pienen maailman suuret taiat
Kaikki se on esillä vain siihen uskoville
- Lapsille
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Totta. Lapset elävät aikansa omassa maailmassaan, kunnes äidin siipien suoja ei enää riitä. Elämän alamäkiäkin aletaan kulkea hyvin nuorena ja pahoja asioita kohdataan liian aikaisin.
Suosikit. Kumpa joskus saisi kiinni uudestaan tuosta maailmasta.