Kuu kietoo pauloihinsa
lennättäen yölinnun siivilleen
laulamaan sielujen sonaattia
Nuolen suolaista ihoani
tuntien laineiden kuohunnan
rannattoman meren äärellä
Kuukierron täyttyessä
nostan Verettären maljan
sinetöimään huuleni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi