Sade herättää usvalinnun,
Se kieppuu ylväänä ylös.
Pysähtyen,
Peittäen näkyvyyden.
Tuoden samalla kauniin maiseman,
Mysteerisenä se kulkijalle kuvastuu.
Paljastaen vain osan totuudesta.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi