Nimetön

Runoilija unian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistin äkkiä meidät.
En tiedä mistä tulit mieleeni
mutta nyt on ikävä

Muistatko sinä ne yöt?
Kun istuttiin ja juteltiin
poltettiin ketjussa tupakkaa

Muistatko kuinka suunniteltiin?
Kun me itkettiin ja naurettiin
katseltiin kauhuelokuvia

Muistatko ystävyyden?
Kun oltiin aitoja ja vilpittömiä
varmaan rakastettiinkin

Selite: 
Tule käymään. Keitän kahvit.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
unian Nimetön 9.12.2014 0 Runo
unian Yö. 4.12.2014 0 Runo
unian Nimetön 4.12.2014 0 Runo
unian Nimetön 3.12.2014 0 Runo
unian Kosketus 5.10.2014 0 Runo
unian Pinnan alla 29.9.2014 1 Runo
unian Tyttäreni 8.8.2014 1 Runo
unian Kasvattaja 8.8.2014 2 Runo
unian Nimetön 4.8.2014 0 Runo
unian Tulisit jo kotiin. 4.8.2014 0 Runo