Nimetön

Runoilija unian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas ne samat asiat.

Minä tahdon kosketusta, hellyyttä
Sinä laittaa autotallissa juttujasi.

Minä tahdon seksiä, hyväilyä
Sinä nukkua koskettamatta.

Minä tahdon jutella, höpötellä
Sinä soitat kaverille.

Mihin minua oikeastaan tarvitaan?
Pyykinpesuun, imurointiin
Lasten hoitoon, ruuanlaittoon

On se mukavaa olla tarpeellinen.

Jos saisi edes halauksen, eikä aina tarvitsisi pyytää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
unian Nimetön 9.12.2014 0 Runo
unian Yö. 4.12.2014 0 Runo
unian Nimetön 4.12.2014 0 Runo
unian Nimetön 3.12.2014 0 Runo
unian Kosketus 5.10.2014 0 Runo
unian Pinnan alla 29.9.2014 1 Runo
unian Tyttäreni 8.8.2014 1 Runo
unian Kasvattaja 8.8.2014 2 Runo
unian Nimetön 4.8.2014 0 Runo
unian Tulisit jo kotiin. 4.8.2014 0 Runo