Vaihtuvi päivä
Nousevi yö
Sen hiljaisuuden rikkoo
Kun sydän rikki helähtää
Suunnaton kaipuu
Se sielun täyttää
Kuin tuulen henkäys
Kaikki kaunis katoaa
Hyvä sydän, rakastettu
Palonsa sammuttaa
Enkeli pieni
Sut ikuiseen uneen kuljettaa
Selite:
Ei sanat riitä kertomaan tätä ikävää.
En olisi koskaan halunnut tästä kirjoittaa.
Lepää rauhassa, pikkuveli. Rakastan sinua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi