Joen pauhuissa kuohujen seassa
Haukon henkeä, kurkotan taivaisiin
Tyynessä järvessä vaivun alle vesiverhon
Pakahdun rakkaudesta, riudun elämästä
Räiskyvän meren raivon armoilla
Minä HUUDAN, ikävää pelon kipinää
Kipunoivan nuotion roihuun sukellan
Antaudun himolle, viillän kynsillä nahkaa
Makaan alasti särkyneiden lasien kehdossa
Nauran sirpaleet syvälle ihooni
Myrskytuulen syleilyssä kompuroin
Henkeä en saa, en saa
Olen lopussa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi